1998 CHEVROLET SUBURBAN, NÅ MED VIDEO!

Ennå en bil kom dalende ned fra sky…

Jeg ga et bud på bilen, for lenge side… Men jeg var sikker på at det var for lite.. Men nei..  Jeg fikk den!  Jeg hadde aldri sett på bilen, en gang…

Den gå meg noe hode bry da jeg skulle hente den. Alle nøklene hang på tenningen, da vi koblet på hjelpe strø… KLIKK, så gikk sentrallåsen på. Maken, må bryte seg inn i en bil man nettopp har kjøpt. Ja ja.. Det gikk jo på en måte også da.

Dette er en 1500 versjon, dvs. registrert som personbil under 3,5 tonn. Og kan kjøres på B førerkort. 6 bolter på felger i stede for 8 bolter på 2500 versjonene.

1998 modell, med 5.7 liters bensin V8er, eller gass siden den har det også!

?

258 hk, med god V8er lyd  

Som alle ser, så er den sort…  Eller?  Den er faktisk sort, men foliert hvit av NRK… Den har vært brukt i TV serien Kodenavn Hunter, og den har vært brukt av NRK til andre jobber som har krevd et lett rullende studio. Derfor er den litt spesielt innredet.

Skal komme tilbake med bilder og video innvendig, når jeg får ryddet den litt…

484