River Meet 2019, Tradisjonen holdes i hevd. Nok en gang, så har Gutta i Amcar gata, på Kvål, holdt treff. Denne gangen startet det med regn fra morgenen, noe som gjør sitt på antallet biler. Men heldigvis så ble det klarvær, og sola kom på besøk også. Det var mange fine biler, og god stemning, da jeg rakk å stille innom en kort tur. men jeg skal prøve å gi dere noen små smakebiter fra treffet. Her er første del, og mer kommer!

——————–

The tradition is maintained. Once again, the guys in Amcar street, on Kvål, have held car meet. This time, it started with rain from the morning, which makes up for the number of cars. But fortunately, it became clear and the sun came to visit too. There were many nice cars, and good atmosphere, when I managed to stop in for a short ride. but I will try to give you some small pieces of flavor from the hit. Here’s the first part, and more to come!


526