2019 facelift på YouTube

Sakte men sikkert, så har besøket på Bildilla Magasins YouTube kanal vokst. Men nå er målet å doble besøket i løpet av sesongen 2019. Og videre doble ennå en gang i løpet av vinteren 2019-20!!!

Kanalen passerer i dag ( 22/6-2019 ) 171.000 video avspillinger!

26/6: 172.000 video avspillinger og 104 følgere.. Det går rette veien i det minste. Og jeg har 5 videoer som skal ut etter vært! + det er mange treff ennå!

19/8: 177.030 visninger & 117 følgerer… Der av naturligviss de fleste skulle komme fra Hot August Night videoene… Men det er jo ikke sant… Mange kom fra en meget enkel video om den nye Land Cruiser 120en min…. Den videoen genererer flere visninger en flere av Amcar treff videoene. Og den var enklere å lage… Altså videoer fra treff, gir små blaff av besøk, men genererer lite visninger og følgere over tid. Men det er jo litt morro å kunne få laget flere treff videoer uansett 🙂

https://www.youtube.com/user/bildillamagasin

Da må man naturlig nok, gjøre noen oppgraderinger.

Første oppgradering, er å dra på flere bil show / utstillinger!

Siste video som er lagt ut p.d.d. Men jeg har ennå flere fra dette treffet + 2 nye treff denne helga 🙂 Da blir det mange flere videoer snart!

Andre oppgradering er å fikse Thunbnailsene på de MANGE eldre videoene som alt ligger på kanalen. Og det er jo nå, over 100 videoer! Nå er de fleste av disse oppgradert til nytt utseende, som gjør det enklere for folket, å oppdage videoene når thumbnailsene visses som forslag på youtube!

https://www.youtube.com/user/bildillamagasin

Nå er det deres tur å gjøre en innsatts også!!

Jeg trenger jo forslag til treff jeg bør besøke!

Jeg ønsker å komme i kontakt med folk som ønsker å få laget små videoer av bilene sine!

Jeg er også på jakt etter tøffe biler, og ta bil bilder av. Jeg hadde 2 veldig produktive bil fotograferinger i 2018, men nye ideer. Dette ble så spennende, at jeg ønsker og ha minst 4 i år… Rekker jeg flere, så naturligviss.. JA..

Og så kanskje det viktigste! Lik videoene, skriv meldinger til videoene på youtube!! Og følg kanalen, ved å trykke på abonner knappen!!!!! Dette er med å gir kanalen muligheter, til å komme frem i YouTube systemet. Der med også, inspirasjon til å lage ennå flere videoer for dere!

Kontakt meg her: pal@bildilla.com

117