230.000 YouTube visninger

I Dag 4/4-2020, lavet snøen ned igjen, her på Melhus. Sola prøver å presse seg gjennom akkurat nå. Man sitter her og trøster seg med videoer fra 2019 sesongen.

https://www.youtube.com/user/bildillamagasin

I denne vanskelige Covid tiden, så prøver jeg å glede meg over de små ting!

I dag passerer Bildilla Magasin`s YouTube kanal 230.000 video visninger! Det er 213 følgere akkurat nå. Og det er 249 videoer på YouTube kanalen i dag! Da føler jeg at jeg må ha gjort noe riktig. Og sikker mye feil  ?

Men hvordan blir det med videoer i 2020? Egentlig er jeg optimist fortsatt! Jeg har forberedt meg så godt som mulig, og venter på at snøen smelter, og varmen kommer! Jeg skal prøve å dekke mange biltreff, og jeg har mange egne prosjekter stående, slik at jeg går ikke tom for muligheter til å lage mange flere DIY / How To, videoer i 2020! Og har også deler liggende, til å ta fatt.

Vi lever i en merkelig tid. Korona / Corona / Covid-19, er alt vi hører om på nyhetene og verden har STOPPET opp! Slik blir det når hele verden er så knyttet sammen. Og folk reiser verden rundt for å få rette bildene å legge ut på Instagram og Facebook …… Og når nesten alt er merket med «MADE I CHINA». Det samme skulle vel vært stemplet på Covid-19 også.

Man lurer på hvordan resten av 2020 vil bli? Og man håper at denne virus jævelskapen, taper mot menneskets oppfinnsomhet! Måtte så få som overhodet mulig, miste livet!

Et stort spørsmål er vel også, hvordan blir verden etter Covide-19?

Men man får prøve å holde motet oppe!

https://www.youtube.com/user/bildillamagasin

Har dere ideer til videoer, biler dere kunne tenkt dere å få laget video av, eller annet … Ta kontakt! Man må prøve å holde hjulene i gang! Måtte 2020 bli bedre en man skulle tro akkurat nå!

378