Startet med service på 2012 Toyota AYGO 1,0

Startet med service på 2012 Toyota AYGO 1,0

Da har jeg fått startet med service jobben på vår 1 liter, 3 sylinder Toyota Aygo

Denne bilen er også solgt som Citroën C1 & Peugeot 107.

Starter med bytte av luftfiltret på motoren, nå plugger flere videoer:

* Bytte av luftfilter

* Bytte av plugger

* Bytte av cupe filter

* Bytte av olje + oljefilter

* montere hjulkapsler, for å få den til å se penere ut

Kona ønsket seg en liten bil: Toyota Aygo 1.0 liter bensin Denne bilen er også solgt som, Citroen C1 & Peugeot 107. Da var det et nytt forsøk på å finne en liten bil, som kunne falle i smak hos kona. Jeg kom over denne bilen i forbindelse med at jeg fotograferer bruktbiler for en bilforhandler. Vi ble enige om en god pris, så jeg regner med å få igjen pengene om det blir slik at kona ikke blir fornøyd. Nå har hun muligheten til å kjenne på hvordan det er å gå fra en Toyota Camry 2.4 liter, til en Toyota Aygo 1.0 liter.

269