How to replace fuel tank flap (door) actuator VW Golf

How to replace fuel tank flap (door) actuator VW Golf

Da kom dagen da jeg ikke fikk til å åpne ladeluken på min e-Golf. Dette har vært et kjent problem for veldig mange VW eiere. Spesielt utfordrende for oss som kjører elbil, og må lade minst en gang pr. døgn nå på vinteren.

Problemet ser ut til å komme av vann inntrenging i aktivatoren / låsesystemet. Det kommer inn vann, som fryser. Jeg klarte å tine opp med varmepistol, og fikk ladet. Men da jeg skulle lukke lokket igjen, så fikk jeg ikke det til å gå i lås igjen. Etter en del sjekking på nett, så fant jeg delen i Tyskland! Jeg kjøpte her: https://www.autodeler.co.no/search?keyword=173907 ( jeg tjener ingen ting på å sende dere til denne forhandleren, men vil bare hjelpe! ) Jeg har også sett at man finner de billigere fra Kina, men det har vært så mye problemer med frakt, at jeg ikke ønsket å vente så lenge!

Behov for verktøy: Plast brekkjern Torx T15 + T25 Et lite flattjern til å få på gummitetting igjen.

Ser det oppgis at mange VW og Skoda benytter samme del + mange er tilnærmet helt likt. Noen biler slipper man å demontere innvendig, da koblingene ligger inne i fylleluka ( bak gummi tettingen ) #VW #golf #golf7 #golfmk7 #passat #polo

1452