LED bar kobling på LC120

DIY / How To:

Connect the LED BAR to your car 2006 Toyota Land Cruiser / Prado 120 Project car part 6

Bildilla Magasin

126w LED bar.

Høstmørket er ikke noe man ser frem til, og original lysene på Land Cruiseren er ikke mye å skryte av i mine øyne! Da er det bare å innse at nattsynet blir dårligere med årene! Jeg kjøpte en LED bar, for flere år siden, og nå kommer den endelig i bruk. Den ble kjøpt billig på e-Bay, så forventningene er da også begrenset, men man tar hva man har. Da jeg kjøpte LED bar, så kjøpte jeg også et ledningssett, som skal passe til den. Nå er dagen kommet for å montere og teste lyset for første gang…


The autumn darkness is not something you look forward to, and the original lights on the Land Cruiser are not much to brag about in my eyes! Then just realize that night vision gets worse with age! I bought an LED bar, several years ago, and now it is finally coming into use. It was bought cheaply on e-Bay, so expectations are also limited, but you take what you have. When I bought the LED bar, I also bought a wiring set, which will fit it. Now the day has come to mount and test the light for the first time …

362